1. Czy da się zastosować Low Carb na masówce co prawda dużo ludzi mówi, że głównym źródłem kcal na masówkach to cukry, ale w kilku tematach przewinął się post typu Low Carb kluczem do robienia beztłuszczowej masy mięśniowej.. Co o tym sądzić, oczywiście nadwyzka kaloryczna byłaby z tłuszczów (oliwa z oliwek, lniany)
2. Czy da się połączyć dietę białkową z cytrusową (chodzi mi o czerwony grejfrut który ma te pochodne efedryny)Plan jest taki, że na wycince od rana do wieczora na prawie samym białku + jakieś tam warzywa a na wieczór sok z kilku grejfrutów tych najlepszych na odchudzanie. Założyłem, że jak nie będę jadł cukrów prostych z niczym to ta synefryna czy jakoś tak zbilansuje wszystko i na noc jeszcze będzie sie fat palić. Czy to ma sens? Dużo ludzi boi się owoców z powodu cukrów (ale raz że to są cytrusy ktore dobre na redukcjie i przecież ludzie z cieplejszych krajów jadą na owocach) a 2 witaminy itp.
3. Co myślicie o Pseudoefedrynie na redukcji, boję się trochę o bebechy i spadki, a przedewszystkim czy działa, na samej efedrynie podobno się świetnie ćwiczy, ale czy "pseudo" odmiana jest wystarczajaco termogeniczna w stosunku do toksyczności, jak z czasem działania. Nie trzeba by walić np. co godzinę dawki? Na clenbuterol narazie nie jestem sobie w stanie pozwolić.
4. Podobno to czy utyjemy zależy od proporcji B/T/W (nie było to jakies zaje*** źródło wiedzy bo chyba KiF czy cos ale chyba nie mozna klamac tak bezczelnie w gazetach) Więc jeżeli to prawda na masówce lepiej zrobić powiedzmy 4g/kgmc węgli i 1.5g/kgmc białka czy 7g wegli i 2.2g Białka oczywiście w obu przypadkach jest zachowana nadwyzka kaloryczna
5. Odkwaszanie organizmu na diecie białkowej. Czym? Warzywa, a coś jeszcze? Przecież nie dam rady 2 kilo warzyw na dzień zjeść przy 2g białka na kilo masy ciała. A kilkaset gram to moim zdaniem za mało. Ja tam swoje bebechy szanuje. Mleko zakwasza czy odkwasza? A np. soda oczyszczona?
Zmieniony przez - NiggaR w dniu 2012-02-26 00:18:20
Życie zaczyna się po 40-stce - W ŁAPIE!