SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pytanie o mięso?

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 728

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 413
Czy 200 g surowej piersi z kurczaka, będzie miało takie same wartości odżywcze po grillowaniu . I czy ważyć je przed grillowaniem
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Wszystko ważysz przed obróbką termiczną.

Jak nie spalisz mięsa na węgiel jest oki

Pamiętaj, że surowe mięso - dla nas to dużo nie przyswojonego białka z niego, musi być poddane obróbce termicznej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Dokładnie, mięso musi być poddane obróbce termicznej. Zaznaczyć warto, że dotyczy to mięsa zwierzęcego - drób, wołowina, wieprzowina.. Np. ryby surowe już można spożywać ;)

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przetrenowanie

Następny temat

Jaki kolejny spalacz ?

WHEY premium