Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
397
Witam. Mam pewny problem, ponieważ nie zawsze mam możliwość przyrządzania dań z prawdziwego zdarzenia. W efekcie gdy zamierzam coś zjeść, staje przed stertą produktów i jem je pod moje zapotrzebowanie, według rozkładu b/w/tł.. Są to oczywiście produkty zdrowe, zawierające odpowiednie aminokwasy, witaminy, omega 6/3, tłuszcze roślinne, zwierzęce itd. Mi nie przeszkadza smak, mogę zjeść każdą kompozycję, która będzie dobra pod względem składu ALE, nie mam pojęcia czy jakiś produktów nie wolno łączyć, jak chodzi o: wchłanianie, trawienie, problemy żołądkowe??
Przykład (czasem jem jeszcze dziwniej) na oko tylko by pokazać o co mi chodzi: tunczyk + jajecznica + papryka + seler naciowy + kurczak + pomidory + oliwa z oliwek + słonecznik + olej lniany + chleb/ryż <---w jednym posiłku
Zmieniony przez - KarlLogan w dniu 2012-04-08 01:39:58
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
nie widzę w tym nic co by sie "gryzło", aczkolwiek po co takie mieszanki??? jesli juz jesz kuraka to zjedz go tyle ile potrzeba (czy ryby). to samo tluszcze. poza tym slonecznik wywal- bo to fatalne tluszcze. chleb+ryz tez dziwna kombinacja. jedz poprostu z danego makroskladnika tyle ile trzeba, a nie dziel sie na drobne. ale jak lubisz i zgadza sie z btw- nie ma przeszkód
Zmieniony przez - kocio2009 w dniu 2012-04-08 07:51:15