...
Napisał(a)
Nurtuje mnie takie pytanie i oczekuję że ktoś mi będzie w stanie na nie odpowiedzieć :) Czy jajko gotowane lub smażone na patelni traci swoje wartości odżywcze i ma ich mniej niż jajko surowe?? Chodzi mi głownie o zawartość białka :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zyskuje na strawności nic nie traci
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Staraj sie gotowac na poltwardo. Zbyt dlugie gotowanie powoduje, ze jaja beda ciezkostrawne.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły