To chyba nie jest normalne com?
...
Napisał(a)
Witam, wczoraj gotowałem wołowinę, dokładnie gulasz(tzn pokrojone w części chude części woła) no i dzisiaj lukam na nią a u góry na wodzie osadził się tłuszcz(to normalne, tak jak oka na rosole) tyle że koloru zielonego
To chyba nie jest normalne com?
To chyba nie jest normalne com?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
normalne bo na 99% gotowales na kostce rosolowej
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
wolowina sie czesto przebarwia na zielony kolor, nawet jak kupowalam swiezy kawal polędwicy, ligawy czy udźca- tez byly gdzieniegdzie takie wlasnie fragmenty "kolorowe"
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Kocio - jemu nie chodzi o zabarwiona wolowine tylko o zielony nalot na niej
Eltoro - tak to normalne, przynajmniej dla mnie bo mam identiko jak gotuje na kostce
Eltoro - tak to normalne, przynajmniej dla mnie bo mam identiko jak gotuje na kostce
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
Zielonkawe zabarwienia moga tez powstawac od dodatku czosnku jak sie dodaje do miesa.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły