SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Morliny mięso na tatara

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2596

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
To jeszcze inna bajka fakt

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91255
Nie jest tak źle ma cośok 85% mięsa a z innej firmy(nie pamiętam nazwy) 95%.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1417 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
no jak na tatar to mało. W salami masz teoretycznie 140% mięsa nie raz, ale to nie znaczy, ze to git produkt. Tu nie chodzi już o ilość mięsa tylko obecność dodatków. Na tatar lepiej świeżą wołowinę kupić, przecież nie musi być to polędwica.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91255
Jak może być 140% w całości 100%?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1417 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
taki skrót myślowy. Suche wędliny nieraz robi się tak, że do przygotowania 100g wyrobu zużywa się np 140g mięsa.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dodawanie wit. e do olejów.

Następny temat

Mleko w proszku - źródło białka?

WHEY premium