Szacuny
3
Napisanych postów
410
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12168
Witam.
Jak w tamacie, muszę zaprzestać lub zmodyfikować spożywanie płatków owsianych ze względu na okropną ilość i fetor wywoływanych przez nie bąków .
Od długiego czasu jadam je na śniadanie z dodatkami są świetne smakowo i odżywczo jadam je z jogurtem, wcześniej zalewając wrzątkiem.
Można je czymś zastąpić lub czy jest jakiś sposób aby je jeść i żeby obyło się bez bączków?
Szacuny
30
Napisanych postów
977
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7585
tez tak mialem ale myslalem ze to przez brak zalania wrzatkiem, odpuscilem sobie je natomiast uzywalem ich do robienia batonow i obylo sie bez przykrych dolegliwosci
moze sprobuj mielic je na make i smazyc nalesniki?