SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

b/t/ww schabu wieprzowego bez kości.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2474

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
No to powiedz tabelce, która Twojego mięsa nie widzi, że się może mylić.

Przecież to logiczne, że w zależności od mięsa, wartości mogą sie różnić.
Skoro jest w miare chude, to przyjmij mniej tłuszczu. Jak się pomylisz o 100, czy 200kcal w całodobowym przedziale, to głowy Ci nie urwie.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 3543 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 65096
Ale jak szynka może mieć 20% tłuszczu? Szynka z zasady jest suchym i bardzo chudym mięsem. Dlatego dziwie się skąd biorą się te wartości.

Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2012-08-15 17:26:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Widocznie ktoś, kto uzupełnia tabelki, kupuje taką ze smalcem w pakiecie

Bywają tłustsze kawałki, ale jaki udział procentowy w tym ma tłuszcz, jakoś mnie nie interesuje.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta do korekty / masa

Następny temat

Mała dietka

WHEY premium