Chodzi mi mianowicie o lekka pomoc poniewaz jetem za granica i pracuje i chce aby ktos rozsadny mi pomogl rozplanowac dawkowanie tego wszystkiego jak i trening, zeby wam pomoc opisze swoj dzien, a wiec wstaje o 7.30 okolo 8 jem platki, o 10:20 3 jajeczka, 11:30 mam normalny obiad w robocie (do wybory ryz zawsze jest jakies miecho, makaron zawsze,) o godz. 13 mam przerwe w pracy do godz 17:30 o tej tez godzinie mam kolacje (tutaj tez zawsze ryz, makaron, i czasem mieso, i moj ostatni posilek o godzinie 21 ( tutaj zalezy od dnia bo w jednym dniu jest ryba w nastepnym mieso ze swini w nastepnym mieso z indyka..)
mam taki rozklad dnia poniewaz pracuje jako kelner w restauracji.. i codziennie jest cos innego do zarcia... ale makaron,ryz jest zawsze swiezy...
nie wiem czy mnie rozumiecie.. ale jak macie jakies pytania to pytajcie smialo..
i czekam na jakas pomoc pozdro..:)