[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jasko297Witam, kupiłem to białko pierwszy raz dwa dni temu.
Na opakowaniu jest napisane żeby 2 płaskie miarki białka rozrabiać z 200ml mleka lub wody, ja rozpuściłem w 350ml i wyszło bardzo gęste i strasznie słodkie (ledwo da się to przełknąć).
Na miarce dorzuconej do opakowania jest znacznik, i teraz moje pytanie brzmi: Czy "płaska miarka" to miarka wypełniona proszkiem do tego znacznika? Czy wypełniona po brzegi miarki ?
Ja też wtopiłem kiedyś na tym białku, miałem ten sam problem w hooj gęste i bardzo słodkie(jak mieszałem z mlekiem), jedyne wyjście to pić z wodą ,wydaje się wtedy mniej słodkie no i nie jest takie gęste. Ja już nigdy nie kupię tego białka!!!
Nigdy się nie poddawaj!!!
Mój dziennik w dziale Keltona: http://www.sfd.pl/Dziennik_dawid7737-t877471.html
Test sponsorowany GRENADE:
http://www.sfd.pl/TEST_SPONSOROWANY_GRENADE_REDUKCJA_kiaudia,dawid7737,HutnikNH,Pesymista-t890205.html
...
Napisał(a)
Ja osobiście nie narzekam na to białko, co prawda już powoli mi się nudzi smak truskawy, ale poza tym jest nieźle. Ja jedną płaską miarkę wsypuję do ok 200 ml mleka, jest całkiem ok.
Swoją drogą, czy zwracać uwagę na zawartą w nim kreatynę i zrobić sobie przerwę od tego białka na parę tygodni przed ponownym jego kupnem czy nie? Co prawda czytając wasze komentarze nie widzę zbyt wielu pozytywów, ale białko jak białko, a cena nie najgorsza
Swoją drogą, czy zwracać uwagę na zawartą w nim kreatynę i zrobić sobie przerwę od tego białka na parę tygodni przed ponownym jego kupnem czy nie? Co prawda czytając wasze komentarze nie widzę zbyt wielu pozytywów, ale białko jak białko, a cena nie najgorsza

miejsce-na-nowy-dziennik
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak stosowac OlimpThermoSpeedExtreme
Następny temat