michalkarmowski.pl
trecteam.pl
energy-club.pl
...
Napisał(a)
kiedyś też dodawałem izolat do omleta, ale poszperałem w necie na temat produkcji izolatu i najlepsze są uzyskiwane metoda ultrafiltaracji w niskich temperaturach aby nie było strat , wiec uważam że szkoda pieniędzy na coś takiego lepiej zrobić tak jak pisze Mario polac omleta odżywką
...
Napisał(a)
Fakt, że lepiej wrzucić już koncentrat jest taniej i tak nie szkoda, ale jak ktoś jest na redukcji to już izolat jest lepszym rozwiązaniem do omleta.
...
Napisał(a)
Moze mam spaczoną głowę ale dodawanie izolatu do obróbki termicznej to strata siana i to tak jalbym 1/3 miesa z porcji wpuscil do klozetu
michalkarmowski.pl
trecteam.pl
energy-club.pl
...
Napisał(a)
Wiesz Mihhał fakt faktem Izolat białka jest drogą zabawką jeśli chodzi o omlety , dużo się też może nie zmarnować białka jak nie przypieczemy omleta, co do do strat - na pewno jakieś będą.
Z tym, że te pare gramów dosłownie pare nic nie zmieni u osób które nie są zawodnikami.
Jak ma ktoś linka do tematu, artykułu, badań ile można stracić białka przy obróbce ( białka z izolatu serwatki) to wrzucajcie przyda się na przyszłość innym i nam.
Z tym, że te pare gramów dosłownie pare nic nie zmieni u osób które nie są zawodnikami.
Jak ma ktoś linka do tematu, artykułu, badań ile można stracić białka przy obróbce ( białka z izolatu serwatki) to wrzucajcie przyda się na przyszłość innym i nam.
...
Napisał(a)
A jeszcze jedna ważna sprawa, też kwestia ile ktoś je takich omletów czy codziennie po 2 itp. to już faktycznie tak wychodzi nie teges.
...
Napisał(a)
to lepiej zjeść już tego suchego niedobrego omleta i popić go izolatem.
Bo jak polejesz to na talerzu dużo izolatu zostanie
Bo jak polejesz to na talerzu dużo izolatu zostanie
Poprzedni temat
Płatki owsiane z pełnego ziarna
Polecane artykuły