...
Napisał(a)
Witam, wszędzie można przeczytać, że piana w białku to minus i najlepiej żeby jej nie było wcale, czy ma ona jakieś znaczenie i świadczy np o jakości białka, a może zupełnie czymś innym?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Łykanie piany powoduje nieraz wzdęcia i gazy
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
...
Napisał(a)
Przeważnie występuje w tanszych białkach, w droższych też się można spotkać ale żadko, jak białko tanie to się nie ma co spodziewać że będzie dorównywać jakością temu droższemu, ale coś za coś. Jak chcesz się pozbyc piany mozesz spróbować np dodać parę kropel oliwy z oliwek czy kaka puchatek.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły