Nie lubię gotowanej ryby, no i nie przepadam też za gotowaną piersią z kury, a pieczenie jej, powoduje, że staje się sucha. Samo gotowanie/pieczenie zajmuje dużo czasu no i potrzeba też sporo gazu Co do gotowania, to uwielbiam jakieś pulpety z mielonego indyka, a tak to nic poza tym. Czy mogę smażyć pierś z kurczaka na maśle klarowanym? Ostatnio go trochę zrobiłem, a rzadko go używam, czasami daję rano na pieczywo. Czy lepiej na smalcu, a może lepiej na teflonie? A na oliwie na bardzo małym ogniu nie da się smażyć? Smażąc na niej rybę, nic mi się nie przypala, nie dymi, z ryby wydziela się sok i nigdy ona nie jest przypieczona, ale jakby uduszona, a oliwa zostaje na patelni, nic się z nią nie dzieje, jak smażę na bardzo wolnym ogniu - mogę tak robić, czy jednak na tej oliwie nie można smażyć? Tak samo robiłem z omletem, ale on to był gotowy w jakieś 3 minuty, a ryba dłużej, ale również na bardzo małym ogniu - można tak, czy lepiej smalec/masło klarowane, a może ten teflon? Bardzo proszę o pomoc.
...
Napisał(a)
Witajcie
Nie lubię gotowanej ryby, no i nie przepadam też za gotowaną piersią z kury, a pieczenie jej, powoduje, że staje się sucha. Samo gotowanie/pieczenie zajmuje dużo czasu no i potrzeba też sporo gazu Co do gotowania, to uwielbiam jakieś pulpety z mielonego indyka, a tak to nic poza tym. Czy mogę smażyć pierś z kurczaka na maśle klarowanym? Ostatnio go trochę zrobiłem, a rzadko go używam, czasami daję rano na pieczywo. Czy lepiej na smalcu, a może lepiej na teflonie? A na oliwie na bardzo małym ogniu nie da się smażyć? Smażąc na niej rybę, nic mi się nie przypala, nie dymi, z ryby wydziela się sok i nigdy ona nie jest przypieczona, ale jakby uduszona, a oliwa zostaje na patelni, nic się z nią nie dzieje, jak smażę na bardzo wolnym ogniu - mogę tak robić, czy jednak na tej oliwie nie można smażyć? Tak samo robiłem z omletem, ale on to był gotowy w jakieś 3 minuty, a ryba dłużej, ale również na bardzo małym ogniu - można tak, czy lepiej smalec/masło klarowane, a może ten teflon? Bardzo proszę o pomoc.
Nie lubię gotowanej ryby, no i nie przepadam też za gotowaną piersią z kury, a pieczenie jej, powoduje, że staje się sucha. Samo gotowanie/pieczenie zajmuje dużo czasu no i potrzeba też sporo gazu Co do gotowania, to uwielbiam jakieś pulpety z mielonego indyka, a tak to nic poza tym. Czy mogę smażyć pierś z kurczaka na maśle klarowanym? Ostatnio go trochę zrobiłem, a rzadko go używam, czasami daję rano na pieczywo. Czy lepiej na smalcu, a może lepiej na teflonie? A na oliwie na bardzo małym ogniu nie da się smażyć? Smażąc na niej rybę, nic mi się nie przypala, nie dymi, z ryby wydziela się sok i nigdy ona nie jest przypieczona, ale jakby uduszona, a oliwa zostaje na patelni, nic się z nią nie dzieje, jak smażę na bardzo wolnym ogniu - mogę tak robić, czy jednak na tej oliwie nie można smażyć? Tak samo robiłem z omletem, ale on to był gotowy w jakieś 3 minuty, a ryba dłużej, ale również na bardzo małym ogniu - można tak, czy lepiej smalec/masło klarowane, a może ten teflon? Bardzo proszę o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jak smażę na czymś to zawsze na bardzo małej ilości, można powiedzieć, że nacieram tylko patelnię, to mogę śmiało używać ghee i smażyć te 300-400 g kury codziennie? No raz w tygodniu, czasami dwa będzie ryba no i z raz pulpety, ale tak ze cztery razy w tygodniu będę smażył całą patelnię mięsa, to co robić?
...
Napisał(a)
to moze kup sobie grill elektryczny.ja mam taki minute grill z tefala i jest w nim ustawienie na rybe na miecho i na jakies inne gadzety i nic nie wychodzi suche jak sie griluje a nawet wrecz przeciwnie soczyste jest.jesli chodzi o patelnie teflon to tez mam gorna pule z tefala i sobie chwale czasem przed smazeniem prysne oliwa z oliwek w sprayu zeby sie lepiej smazylo mimo ze slyszalem ze na oliwie nie powinno sie smazyc bo cos tam wydziela ale tylko troszke daje.a pulpety zawsze mozesz ugotowac zamiast usmazyc.
niema ludzi NIEZASTĄPIONYCH ale sa NIEZAWODNI...
...
Napisał(a)
No za cenę dobrego teflonu można kupić grill elektryczny. Zaoszczędziłem 100 zł, to mogę śmiało wydać, tylko czy w tej cenie kupię coś przyzwoitego? Co sądzicie o tym >>> http://cokupic.pl/produkt/Zelmer-40Z010?ck_type=0&ck_source=2 - nada się? Czy lepiej dołożyć do czegoś takiego >>> http://cokupic.pl/produkt/Zelmer-40Z011?ck_type=0&ck_source=2
...
Napisał(a)
ja mam taki http://www.euro.com.pl/grille/tefal-gc2050.bhtml?from=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-08&utm_content=211159#nclid=a478fd1e79c06315917f2fdd24ddb515
ale uważam ze obie propozycje które wysłałeś są ok i napewno się sprawdzą.
ale uważam ze obie propozycje które wysłałeś są ok i napewno się sprawdzą.
niema ludzi NIEZASTĄPIONYCH ale sa NIEZAWODNI...
Polecane artykuły