...
Napisał(a)
co ja mam na to odpowiedzieć? jak można wypowiadać się na temat smaków... każdy pisze co innego jak przeanalizujesz opinie są tacy co mówią że kokos jest beznadziejny a czekolada luks lub wanilia, dlatego każda dyskusja na temat smaków jest bez sensu! dlatego jest tyle tych smaków aby każdy mógł wybrać coś dla siebie
...
Napisał(a)
no nic.. i nie jestem "wyjadaczem bialka bo mi smakuje" a ma ono miec po prostu swoje zadanie.. tylko niestety felernie cos podjezdza pszenicą. bo smak smakiem, ale konsystencja jest calkiem inna, a tak nie powinno bys skoro roznica polega tylko na aromacie . ale mniejsza, jesli sklad i aminogram to bialeczko ma prawdziwy to jest dalej bez konkurencji, ale musze chyba unikac bardziej podejrzanych smakow.. nie wiem jak to powiedziec.. po rozpuszczeniu kokosa np mam wszystko plynne.. a to jest takie jakby tam byla mąka lub piasek.. cos takiego czuc..
Polecane artykuły