SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smazenie na patelni grillowej

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5354

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
niedlugo bedzie jesc na surowo te mięcha jak prawdziwi animale. ja pyer....jak slysze o tych rzekomych stratach to beke mam nieziemską

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1883 Wiek 49 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21543
To mozna smazyc codziennie ? ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
jesli chcesz codziennie smazyc na tluszczu to nie, ale jesli masz na mysli smazenie beztluszczowe (teflon, grillowa, grill) to jak najbardziej

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1883 Wiek 49 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21543
tak tylko to mam na mysli ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
śmialo jedz i nie sluchaj głupot o jedzeniu gotowanego miecha jako wyroczni

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 111 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 836
muras92
co do gotowania kury we wodzie czy to prawda, ze traci ona dosyc sporo wlasciwosci bo wiekszosc zostaje w wywarze ?


Też o tym pomyślałem i ma to sens. Wydaje się, że z patelni nic "w powietrze" nie ucieknie. A czy ktoś się przejmuje czy wartości odżywcze uciekają? Tak, na przykład ja. Osobiście smażę (lub bardziej gotuję) na patelni z odrobiną wody zamiast tłuszczu. Tak aby nic potem nie wylewać. Cała woda zostaje w potrawie. Po wyłożeniu na talerz polewam dopiero oliwą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
można smażyć ale trzeba pamiętać o tym aby patelnia grilowa była dobrej jakości ponieważ z tanich wydzielają się non stop toksyny i smażyć na pamie bo przy olejach typu oliwa z oliwek czy innych tak samo się wydzielają złe substancje

Zmieniony przez - suple91 w dniu 2012-08-28 21:10:41
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o dzienne zapotrzebowanie

Następny temat

Oliwa z Oliwek plus Ryż Biały

WHEY premium