SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mięso wysuszone na wiór

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1713

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
w dziale kuchnia jest przepis jak zrobić sobie w domu suszone mięso
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1254 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31308
ale autor nie chce suszyć,tylko sproszkować.smacznego!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
może wysuszyć i sproszkować a potem szejkować :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 290 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7197
Nie oplaci Ci sie to ni cholery. Jezeli policzymy kurczaka za 18 zl (ja mam za 17 z kawalkiem, wiec zaokraglam), to kilogram piersi (18 zl) = jakies 200g bialka. Czyli powiedzmy 9 zl za 100g. Czyli 90 zl za kilogram bialka. Czyli jednym slowem drozej, niz bialka z gornej polki. Oczywiscie porownuje takiego kurczaka do WPC.

P.S: Wychodzi na to, ze SFD - SFD WPC Protein ECONO v2 jest 2.5 raza tanszym zrodlem bialka, niz sklepowe kurczaki

Zmieniony przez - spot w dniu 2012-09-29 03:59:49
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja do oceny "dieta"

Następny temat

przygoda z PURE

WHEY premium