SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[LC] Wołowy żar z doopy by Jeffrey

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7779

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3212 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43594
Kwax
Akurat habanero white jest ostrzejsze od scotch bonnet ;) Jak kogoś takie ostre papryczki interesują to zapraszam na forum chilihead.pl


to akurat jest dyskusyjne - tylko mowie ze podobna ostrosc The Scotch bonnet is often compared to the habanero, since they are two varieties of the same species, but have different pod types. Both the Scotch bonnet and the habanero have the characteristic thin, waxy flesh. They have a similar heat level and flavor. Although both varieties average around the same level of "heat", the actual degree of piquancy varies greatly from one fruit to another with genetics, growing methods, climate, and plant stress.

The habanero's heat, its fruity, citrus-like flavor, and its floral aroma have made it a popular ingredient in hot sauces and spicy foods. Habaneros are sometimes placed in tequila or mezcal bottles, particularly in Mexico, for a period ranging from several days to several weeks, to make a spiced version of the drink.

In 2000, the habanero was listed in the Guinness book of World Records as the world's hottest chile, but it has since been displaced by a number of other peppers, the record tending to change hands/pods every few years.

The best way to predict your future is to create it.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 980 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7929
Ale chyba habanero jest wiele odmian. Jest coś takiego jak papryczki "typu" habanero. Jedne są ostrzejsze, drugie nie. Chętnie bym spróbował tej szkockiej czapki, ale na ostro robię sobie jedzenie raz na miesiąc, także z troski o flaki.

Codziennie trzeba starać się wykraczać poza swoje możliwości.

http://www.sfd.pl/_Redukcja_by_Jeffrey_foto_str_38-t832523.html - mój dziennik

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 814
anister
Kwax
Akurat habanero white jest ostrzejsze od scotch bonnet ;) Jak kogoś takie ostre papryczki interesują to zapraszam na forum chilihead.pl


to akurat jest dyskusyjne - tylko mowie ze podobna ostrosc The Scotch bonnet is often compared to the habanero, since they are two varieties of the same species, but have different pod types. Both the Scotch bonnet and the habanero have the characteristic thin, waxy flesh. They have a similar heat level and flavor. Although both varieties average around the same level of "heat", the actual degree of piquancy varies greatly from one fruit to another with genetics, growing methods, climate, and plant stress.

The habanero's heat, its fruity, citrus-like flavor, and its floral aroma have made it a popular ingredient in hot sauces and spicy foods. Habaneros are sometimes placed in tequila or mezcal bottles, particularly in Mexico, for a period ranging from several days to several weeks, to make a spiced version of the drink.

In 2000, the habanero was listed in the Guinness book of World Records as the world's hottest chile, but it has since been displaced by a number of other peppers, the record tending to change hands/pods every few years.



Jeżeli porównujesz scotch bonnet red i habanero white to white jest ostrzejsza. Jeżeli porównujesz scotch bonnety i habanero wszystkie, to faktycznie są porównywalne. Ja mówiłem o pierwszym przypadku.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[LC] Szybki i smaczny pasztet pieczony z wątróbki kurczaka

Następny temat

POTRENINGOWO - "pierś z kurczaka po hawajsku"

WHEY premium