SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Izolat białka soi - literatura, artykuły, wyniki badań naukowych

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 619

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5126
Witam
Nie wiem czy jest to dobry dział ale spróbuje.
Czy moglibyście polecić jakieś książki, artykuły, wyniki badań naukowych na temat izolatu białka soi. Interesują mnie szczególnie właściwości funkcjonalne w/w izolatu ( zdolność do żelowania, zdolność do tworzenia pian, zdolność do emulgowania, zdolność do wiązania wody, zdolność do tworzenia powłok/błon) oraz wpływ różnych parametrów wpływających na właściwości fizyczne otrzymanych żeli, pian, emulsji.
Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

BSN Lean Dessert

Następny temat

Gdzie wsadzić suplementy ?

WHEY premium