SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kiedy ważyć kurczaka przed czy po smazeniu?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6827

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam właśnie przyszło mi do głowy ze chyba marnuje kurczaka może się mylę wiec proszę o odpowiedz kogoś mądrzejszego wiec np daje na wage 400g kurczaka ma on 84g białka wiec liczyć to przed usmażeniem czy po bo wtedy ma już wagę 200g wiec w koncu jak to liczyć to białko z 400g mięsa czy z 200 bo po obróbce taką wagę mniej więcej ma.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 11262 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 109635
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
czyli gdy wyciągam 400g kuraka wliczać ze ma on 84g białka nie ważne jak bardzo waga jego się zmieni? trochę by mi to ekonomiczniej wyszło jak tak jest.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 11262 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 109635
czyli gdy wyciągam 400g kuraka wliczać ze ma on 84g białka nie ważne jak bardzo waga jego się zmien

tak,wszystko ważymy i liczymy przed obróbką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
no to trochę tego na zmarnowanie poszło dziękuje z odp sog ,jakie jest zdanie innych na ten temat?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2343 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 348761
Takie samo. Kurczak w czasie przyrządzania traci wodę, dlatego waga się zmniejsza, ale wartości zostają takie same.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 11262 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 109635
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
To dla mnie doskonała widomość ale człowiek jest głupi i nawet o tym nie wie, aż do dzisiaj.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na 2600kcal

Następny temat

Co gdy...

WHEY premium