a w linku poniżej macie moją ankietę wiek waga wzrost itp
https://www.sfd.pl/Dieta_masowa_do_oceny-t907193.html
Śniadanie 7:00
- mleko 1,5% Prawdziwe „230g” (szklankę mleka)
- płatki owsiane „55g” (pół szklanki płatków owsianych)
- oliwa z oliwek „10g” (jedna łyżka oliwy z oliwek)
- miód pszczeli „25” (jedna łyżka miodu)
Drugie Śniadanie 10:35
- szynka z piersi kurczaka „30g” (dwa plastry szynki)
- oliwa z oliwek „15g” (łyżka i trochę oliwy z oliwek)
- jabłko „200g” (jedno jabłko średnie)
- bułka grahamka „90g” (jedna duża)
Obiad 13:35
- mintaj mrożony „60g” (pół całego)
- oliwa z oliwek „10g” (jedna łyżka)
- kapusta kwaszona „55g” (pół szklanki)
- ryż biały (pół szklanki)
Posiłek przed treningiem 16:00 (zależy od godziny treningu najlepiej 1h przed)
- gotowana pierś z kurczaka „100g”
- ryż biały „95g” (pół szklanki ryżu)
- oliwa z oliwek „30g” (dwie łyżki oliwy z oliwek)
- ogórek kwaszony „60g” (jeden średni ogórek)
Posiłek od razu po treningu 19 – 20 (zależy od końca treningu)
- ryż biały „70g” (pół szklanki i trochę ryżu)
- mleko 1,5% Prawdziwe (szklankę mleka)
- ser twarogowy chudy „120g” (4 plastry sera twarogowego)
- miód pszczeli „25g” (jedna łyżka miodu)
- jabłko „100g”
30 - 60 min po treningu
- bułka grahamka „90g” (jedna duża)
- serek wiejski – Delikate „100g” (pięć łyżek)
Posiłek przed snem 21 – 23 (zależy to też od końca treningu o której dojdę do domu itp.)
- ser twarogowy chudy „120g” (4 plastry sera)
- oliwa z oliwek „20g” (dwie łyżki)