1. Śniadanie 8.00 – 100 g płatki owsiane, mleko 2% 250g, 4 jaja kurze
B – 35g W – 68 T – 23g
2. II śniadanie 10;30 – Twaróg półtłusty 280g, Oliwa z Oliwek 20 g
B – 53g W – 8g T – 30g
3. Odzywka 11;30 – białko sfd / 300 ml mleka
B – 59g W – 76g T – 8g
4. Główny posiłek 13;30– 150 g ryżu, 250 g kurczaka, warzywa
B – 59g W – 76g T – 8g
5. Główny posiłek 2 16;00- 150 g ryżu, 250 g kurczaka, warzywa Oliwa z Oliwek 20 g
B – 59g W – 76g T – 8g
6. Główny posiłek 3 19;00 - 150 g ryżu, 250 g kurczaka, warzywa
Oliwa z Oliwek 20 g
B – 59g W – 76g T – 8g
7. Kolacja 21;40 /22;40 – filet z makreli puszka/tuńczyk/łosoś, białko sfd 50g i 300 ml mleka, pieczywo razowe, placki ryzowe lub wymieszane z twarogiem
B – 67 W – 25 T – 20
Wiadomo tu jest cały czas ząglerka zamiast makreli/twaroga - tuńczyk / łosoś / ryby wędzone / zamiast kurczaka / wołowina / wieprzowina
zamiast ryzu białego / brązowy / makaron
do każdego posiłku sałatka z warzyw, na cyklu z zielonych typu (szparagi/brukselka/brokuła)
Dieta leżała juz jakis czas obecnie mozna mięso spokojnie podkrecic do 300 g do posiłku, moja waga to 87 kg talia 89 ramiona 43 nie mam tedencji do zalewania, planuje też cykl mixie/enanie z deca