saajonarahTak się składa że cała większość interakcji suplementów i ich składników jest na tyle słabo przebadana że pewne dywagacje zawsze pozostaną teoretyczne. - mowa trawa. Oczywscie,ze wiele kwestii jest nieprzebadanych, ale napisz coś konkretnego.
ale jeżeli chodzi o insulinę to nad nią zapanowano i jej działanie jest jasno opisane. - akurat rok w rok pojawia w periodykach naukowych takich jak "Journal of Diabetes" pojawia się przynajmniej kilkadziesiąt publikacji traktujących o nowo odkrytych właściwościach insuliny, wystarczy poczytać prace specjalistów takich jak prof Brissova, prof Poffenberger, prof Shostak, by zobaczyć jak wiele jest jeszcze do odkrycia.
A gdyby ktoś zaczął wrzucać po 50 gr gluko przy każdej dawce kreatyny to pewnie mógłby ryzykować pogorszeniem wrażliwości ] insulinowej. - generalnie spożywanie rafinowanych cukrów nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem w celu poprawi gospodarki insulinowej i rzadko spotyka się osoby, które mają co do tego wątpliwości. Dziwię się nie tylko Twojemu stanowisku, ale także temu jak formułujesz swoje wypowiedzi. Ktoś Ci płaci za takie bicie piany?
Nieprzebadanych jest więcej niż jest przebadane a zwłaszcza interakcji,a jak byś był na bieżąco jakie blendy suplementów się tworzy to byś pewnie nie pisał że to mowa trawa
Czy ja piszę że wszystko odkryto w zakresie działania insuliny?
Czy ja jawię się jako orendownik spożywania rafinowanych cukrów?
Przeczytaj albo inaczej interpretuj.
The end
Co wiem to powiem