SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co robicie żeby kurczak nie był suchy?

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 51714

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 267 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1917
Podbijam jeszcze raz :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 267 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1917
Podbijam, to jak z tym kurczakiem
Czego robiony na patelni teflonowej pod przykrywką na niskim ogniu bez oleju, bez żadnych panierek kurczak aż się zarumieni to źle?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Powiem Ci, że bardzo "wieśniacko" zadajesz te pytania. Tak dziwnie niektóre słowa są ułożone np. "czego robiony na patelni..."...
Co do tego - ogólnie smażenie nie jest dobre. Ale w ten sposób jaki ty mówisz to mięso również wyjdzie suche.
Spróbuj jak Mawashi mówił - 30 sec z każdej strony i do piekarnika.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 267 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1917
A dlaczego smażenie nie jest dobre?Mimo że bez oleju, panierek.
Właśnie jak tak robię mięso nie jest suche, co da się zjeść, bo od takiego soczyście suchego to po prostu nie mogę na kurczaka patrzeć
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 267 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1917
Podbijam, bo to dla mnie ważne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
rób tak, żeby Ci smakowało, a ja swoją drogą lubię pieczonego według przepisu hardkorowego, chyba 4 odcinek na YT gdzieś tam jest

Zmieniony przez - paramaribo2 w dniu 2013-03-01 22:00:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 267 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1917
Ale chodzi mi to smażenie na patelni teflonowej, no bo smażonego nie powinno się jeść ALE ja go smażę na małym ogniu bez oleju, bez panierki tylko że w ten sposób go smarze aż się zarumieni, to jest ok czy źle?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3754 Wiek 6 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 49667
polej go wodą, będzie mokry ;]

Zmieniony przez - Maćko w dniu 2013-03-02 00:59:37
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nitrobolon II od TREC'a - kto będzie wiedział?

Następny temat

Dieta

WHEY premium