Szacuny
8
Napisanych postów
493
Wiek
12 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
29557
Witam,
nie wiedziałem do końca w jakim dziale to umieścić, ale że temat dotyczy odżywiania piszę tutaj.
Za parę dni wyjeżdżam do Francji, w pobycie nie mam wyżywienia, jest ono na koszt własny. Na miejscu dostępna jest pełno wyposażona kuchnia.
Planuje wziąć z Polski jedzenie, żeby wiadomo zaoszczędzić kasę.
Plan miałem taki, żeby w Polsce przygotować na obiat z piersi kurczaka z pomysłu Knora kotlety i wsadzić je do plastikowego pojemnika na żywność.
Pytanie jest takie, czy te mięso podczas podróży się nie popsuje? Przejdaz jest autokarem, pewnie max 30h. Po przyjeździe włożyłbym je do lodówki.
Co myślicie o takim połączeniu, kotlety nie popsują się, a może macie inne pomysły przygotowania jedzenia w Polsce, aby na miejscu wszystko było "jadalne"?
Szacuny
2
Napisanych postów
246
Wiek
38 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8814
Jeżeli przewieziesz na surowo bedzie zepsute na 100%. Poszukaj jakiegoś przepisu na pierś z cytryną i wrzuć tyle soku z cytryny ile się da. Taka pierś z kurczaka dłużej się trzyma. Możesz też poszukać oryginalnego przepisu użytkownika Marek.C