SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mięso po obróbce

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 994

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 293 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
Witam Panie/Panowie,obecnie jestem na redukcji i mam drobny problem,odnośnie ważenia mięsa,chodzi o to,że bardzo często mam mięso juz po obróbce,jak sobie z tym radzicie??
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
jeżeli robisz porcje na cały dzień, to waż przed obróbką i konkretnymi porcjami się nie przejmuj na dany posiłek, tak samo jak robisz na 2-4 dni, jak przyszykujesz dajmy na to 2kg piersi i jednego dnia zjesz 550 innego 450g nic sięnie stanie .

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 293 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
No rozumiem,jeżeli robie sam nie ma problemu,chodzi mi raczej o to,że przychodze sobie z pracy a żona mi wcześniej przygotowała powiedzmy gotowaną łopatkę wieprzową (jestem na LC),wiadomo że zrobiła sobie też dla siebie ale nie będzie robiła tego samego w 2 osobnych garnkach.No i kroje sobie kawałek waży to powiedzmy 200g i tutaj mam problem jaką ilość wrzucić do kalkulatora.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
niech zważy całość przed, potem całość po i kawałki liczcie z proporcji.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 293 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
no jest to jakieś wyjście :),a jest może jakaś średnia procentowa utrata wagi??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
niektóre tabele obejmują produkty po obróbce, np nutritiondata jak znasz angielski.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 293 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
Niestety :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
Kiedyś bawiłem się w takie wyliczenia,teraz mniej na to zwracam uwagę,ale mogę powiedzieć,że u mnie zazwyczaj było tak:
100g surowej piersi z indyka/kurczaka waży po obróbce ok.75g; 100g surowego schabu odpowiada ok.65g; 100g udźca wołowego ok.60g

Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-03-17 11:27:01

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 293 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3921
No o takie coś mi chodziło więc przyjmne takie wartości,bo to i tak wypada 1-2 razy w tygodniu.Dzięki panowie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena Diety sprintera

Następny temat

Kierowca TIR chcę przytyć.

WHEY premium