...
Napisał(a)
Witam Panie/Panowie,obecnie jestem na redukcji i mam drobny problem,odnośnie ważenia mięsa,chodzi o to,że bardzo często mam mięso juz po obróbce,jak sobie z tym radzicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jeżeli robisz porcje na cały dzień, to waż przed obróbką i konkretnymi porcjami się nie przejmuj na dany posiłek, tak samo jak robisz na 2-4 dni, jak przyszykujesz dajmy na to 2kg piersi i jednego dnia zjesz 550 innego 450g nic sięnie stanie .
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
No rozumiem,jeżeli robie sam nie ma problemu,chodzi mi raczej o to,że przychodze sobie z pracy a żona mi wcześniej przygotowała powiedzmy gotowaną łopatkę wieprzową (jestem na LC),wiadomo że zrobiła sobie też dla siebie ale nie będzie robiła tego samego w 2 osobnych garnkach.No i kroje sobie kawałek waży to powiedzmy 200g i tutaj mam problem jaką ilość wrzucić do kalkulatora.
...
Napisał(a)
niech zważy całość przed, potem całość po i kawałki liczcie z proporcji.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
no jest to jakieś wyjście :),a jest może jakaś średnia procentowa utrata wagi??
...
Napisał(a)
niektóre tabele obejmują produkty po obróbce, np nutritiondata jak znasz angielski.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Kiedyś bawiłem się w takie wyliczenia,teraz mniej na to zwracam uwagę,ale mogę powiedzieć,że u mnie zazwyczaj było tak:
100g surowej piersi z indyka/kurczaka waży po obróbce ok.75g; 100g surowego schabu odpowiada ok.65g; 100g udźca wołowego ok.60g
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-03-17 11:27:01
100g surowej piersi z indyka/kurczaka waży po obróbce ok.75g; 100g surowego schabu odpowiada ok.65g; 100g udźca wołowego ok.60g
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-03-17 11:27:01
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
No o takie coś mi chodziło więc przyjmne takie wartości,bo to i tak wypada 1-2 razy w tygodniu.Dzięki panowie
Polecane artykuły