****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: Krzychu_84
PŁEĆ: Mężczyzna
WIEK: 28
WZROST: 184
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: 2,5 Roku
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 96
OBWÓD PRZEDRAMIENIA: 35
OBWÓD BICEPSU: 44
OBWÓD ŁYDKI: 40
OBWÓD UDA: 62
OBWÓD BIODER:
OBWÓD WOKÓŁ PEMPKA: 94
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ:
OBWÓD BARKÓW:
OBWÓD NADGARSTKA:
OBWÓD KOSTKI U NOGI:
****POMIARY POZIOMU TŁUSZCZU**************************
WAGA CIAŁA: 96
PROCENT BODY FAT WSKAZYWANY PRZEZ WAGĘ: 18
****POMIARY SIŁOWE****************************************
PRZYSIAD: [cięzar X powtórzenia] - 10x130
MARTWY CIĄG: [cięzar X powtórzenia] - Raczej nie robie ale (120x10 spokojnie)
WYCISK SZTANGI NA PŁASKIEJ: [cięzar X powtórzenia] - 110x6
WIOSŁOWANIE SZTANGI : [cięzar X powtórzenia] - 70x10
WYCISK SZTANGI NAD GŁOWĄ : [cięzar X powtórzenia] - 50x10
to są serie ostatnie takie co pamietam mniej więcej.
****CEL*************************************************
INTERESUJE MNIE MEZOCYKL [np. 2-3-4 cykle 4 tygodniowe] :
/ REDUKCJA JAKOŚCIOWA/
INTERESUJE MNIE CZAS TRWANIA W TYGODNIACH : 12-16 tygodni
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE: Brak
PRZEBYTE KONTUZJE: Brak
ALERGIE: Brak
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: Brak
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: TAK
****DIETA*************************************************
JAKĄ DIETE STOSOWAŁES W POPRZEDNIM MEZOCYKLU:
PODAZ KALORII: 4000
ILOSC BIALKA NA KGMC: 2,5
ILOSC TLUSZCZU NA KGMC: 1,5
ILOSC WEGLOWODANOW NA KGMC: 3,5
JAKĄ DIETE PLANUJESZ W NOWYM MEZOCYKLU: Low Carb
PODAZ KALORII NA START: 3000
ILOSC BIALKA NA KGMC NA START: 3
ILOSC TLUSZCZU NA KGMC NA START: Reszta zapotrzebowania.
ILOSC WEGLOWODANOW NA KGMC NA START: 1,5
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ DOPING/PROHORMONY: Nie
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: Białko dla uzupełnienia braków w diecie
CZY STOSUJESZ SPALACZE/POBUDZACZE: Nie
***************************************************************