SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Strasznie zalewa - prop+npp

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5362

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17897
@Bajbus, każdego roku mam 4 miesięczną przerwę, podczas której pracuję na budowie, także możę trochę spaść. 7 lat stażu, ale pierwsze kilka to czasy liceum, rok bez diety, później powolna nauka, poza tym dochodziły redukcje i tak około 40-42 zazwyczaj zostawałem, czasem więcej czasem mniej, poza tym niedawno miałem 3 miesięczną przerwę ze względu na nogę w gipsie.

Wracając do tematu jak na razie zacząłem jeść regularniej i intensywne aero po 30min codziennie. Od jutra sprawdzę z tym makaronem.

Kiedyś dorzuciłem także do 1 cyklu mety i byłem spuchnięty jak knur, zatem nie chciałem brać prolo i wziąłem lżejszego propa.

Co do ilości białka, co najmniej 600g mięsa dziennie oraz 7-10 jajek, około 2,5-3 g/kg białka musi wyjść.

Co do zawodników to z ekipy MD.

Zmieniony przez - kk3 w dniu 2013-04-04 21:13:30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
600g mięsa i 10 jaj to będzie ok 190g białka. Każda obróbka termiczna zmniejsza jego ilość w produktach, im jest dłuższa tym bardziej.
Zalewa Cię najprawdopodobniej przez jakiś błąd w diecie więc może zrób tak jak Ci tu już radzono, czyli obetnij węgle a dodaj trochę zdrowych tłuszczy i obserwuj.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 22235
kruq co ma obróbka cieplna do ilości białka skoro wyliczamy z surowego produktu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
No właśnie, wyliczamy z surowego produktu, potem poddajemy obróbce, zatem część traci swoje właściwości więc w rzeczywistości przyswajamy mniej.
1

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17897
Panowie, porzućmy wywody na temat białka, bo są również zwolennicy niskiej podaży. Dzisiaj mi wyszło 2,8 g/kg, zwiększę odrobinę mięsa, aby dobić ponad 3.

Bardziej mnie martwiło to podlewanie wodą na propie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
Pisałeś, że podlewa Cię również tłuszczyk, zatem pomanewruj trochę węglami.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Badania na bombce - prośba o ocenę

Następny temat

PROBLEM prosze o pomoc

WHEY premium