Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
W dużym garnku zagotować 2 l osolonej wody z dodatkiem niewielkiej ilości oleju, aby woda nie kipiała. Garnek przykryć pokrywką, aby szybciej się ją zagotować. Do wrzącej wody wkładać stopniowo 400 g spaghetti, w miarę wiotczenia zanurzonej części. Wymieszać, aby makaron nie przywarł do dna. Przed końcem gotowania wyjąć kawałek makaronu i spróbować. Powinien być miękki, a przy gryzieniu stawić lekki opór. Nie powinien mieć mącznego smaku. Włosi tak ugotowany makaron nazywają "al dente". Ugotowany makaron przelać wraz z woda do cedzaka i odstawić do zlewozmywaka. Kilkakrotnie przepłukać gorącą wodą i odstawić na krótko do osączenia. Do jedzenia podawać tak, aby unosiła się z niego jeszcze para.
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
Tak samo jak w innym garnku
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły