SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wrapy razowe do tortilli

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4861

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1164 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9517
Witam.Ma ktoś przepis na wrapy razowe do tortilli.Z jakiej mąki robic te wrapy bo mam mąkę razową żytnią 2000 ale czy smak będzie dobry czy użyć innej maki?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51561 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
mieszasz mąke z białkiem jajka i wylewasz na rozgrzaną patelnie i tak smażysz po góra 2-3min jak naleśnika
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1164 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9517
Ale mąka żytnia razowa 2000 bo taką mam nadaję się czy bedzie nie dobra w smaku i lepiej wziąc np orkiszową 2000?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51561 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
żytnia będzie lepsza od orkiszowej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
chciałem kiedyś z typu 2000 zrobić nalesniki ale mi nie wyszło, moze dla tego że starsznie wchłania wszystko, z pełnoziernistej lubelli już ok wychodziły.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 57 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1550
ja jak robiłem wrapy ale z pszennej to dawałem troche wody i soli i ugniatałem, potem rozwałkowywałem i na patelnie, super wychodziły w smaku i spoko sie smazyły (może coś ci to pomoże co napisałem i spróbujesz takiego sposobu lecz nie wiem jak to sie zachowa z mąką razową)

Masz jedno życie.. Nie zmarnuj tego!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 99 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 597
Mozecie mi powiedziec ile na oko dac tej maki na 1 bialko zeby to wszystko wyszlo dobre.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Ja robię swoje wrapy bez jajca. Mąkę mieszam z wodą, dodaję trochę oliwy, soli, lepię z tego kulki, rozwałkowuję i jest gitara

Good ol' chicken!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pizza na owsianym spodzie

Następny temat

Placuszki kulturystyczne.

WHEY premium