Szacuny
0
Napisanych postów
58
Wiek
46 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4514
Witam forumowiczów.
Mam pytania odnośnie płatków:
1.Czy możliwe jest przyrządzanie bez ich gotowania, tzn tylko poprzez zalanie ciepłym mlekiem?
2. Co dodajecie do nich ?
3. Czy mona do nich dodawać "Prażone ziarna pszenicy w polewie miodowej”? W 100 g mają :80 g ww, 3g B, 3tł; skład: pszenica prażona(55%), cukier , syrop glukozowy z pszenicy, olej palmowy, miód (1%), cukier palony,
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9050
Napisanych postów
82723
Wiek
48 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
699670
nie napisałeś jakie płatki , ale domyślam się że pytasz o owsiane 1.oczywiście 2.można dodawać wszystko w zależności od upodobań i założenia dietetycznego 3.nie polecam
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Wiek
46 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4514
Podziękował. Faktycznie, warianty nieograniczone; ja na początek swojej kulinarnej przygody zapodałem: "Mix śniadaniowy 5 zbóż", żurawina, rodzynki, błonnik i tą nieszczęsną pszenice w miodzie zastępuje kakaem (tylko na smak). Cel: masa, ale przede wszystkim siłka dla samopoczucia.