...
Napisał(a)
ugotowałem sobie kurczaka i jakis taki... słony. problem w tym że nie soliłem wody. nigdy nie sole. w ogóle mało sole, dlatego jestem dość wyczulony na smak soli. i przed ugotowaniem mieso faktycznie jakies takie galaretowate było jakby w ch** wody. czy oni czymś nastrzykują te kurczaki? czytałem o tym jakies arty, zawsze biore kure z jednego miejsca i wcześniej nic takiego mi sie nie zdarzyło. dałem jeszcze bratu posmakować i też stwierdził że kura na samej wodzie tak nie smakuj. aż mi sie jeść odechcialo...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Polecane artykuły