SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wartosc b/w/t liczyc przed czy po przegotowaniu miesa ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 781

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 694
Witam, obliczylem sobie ostatnio w miare ok diete, lecz przed chwila przekonalem sie, ze moj plan chyba legl w gruzach...

Pytanie brzmi czy ilosc bialka w porcji 100g zoladkow drobiowych (~18g na 100g) mam liczyc przed przegotowaniem produktu czy po ?

Bo po godzinnym gotowaniu zoladkow z 1kg zrobilo mi sie 550g czego wczesniej nie bralem pod uwage... :)

Raczej znam odpowiedz (liczyc po gotowaniu), ale wole sie upewnic, pozdro
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 208 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11909
przed
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2034 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19955
a co sie z nimi stalo ?? chyba ze byly mrozone to moze woda wyszla, takie rzeczy jak np: ryz/kasza/makaron napewno wazysz przed ugotowaniem bo pozniej nabieraja wody, ja kuraka i inne miecho tez waze przed przyrzadzaniem

Zmieniony przez - Raadek1990 w dniu 2013-07-02 21:58:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1274 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12706
wszystko waży się przed obróbka termiczną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 694
o kurde no to super, pocieszyliscie mnie i to bardzo :) dziekuje
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Waga stoi w miejscu, redukcja na low carb.

Następny temat

Rzeźba co proponujecie?

WHEY premium