SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

A6W- problem

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1486

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49521 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385511
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 168
"utwardzane tłuszcze roślinne" czyli?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
margaryna np.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 168
A masło ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49521 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385511
mozna w umiarkowanych ilosciach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 168
Bardzo dziękuję za porady ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Co do tłuszczów które należy unikać to do listy można dopisać sporo rzeczy, niektóre tłuszcze do smażenia i smarowania pieczywa, krakersy, herbatniki, chipsy, majonezy, śmietanki w proszku, produkty smażone na wielokrotnie na podgrzewanym tłuszczu (frytki, pączki, faworki) itp.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7512 Napisanych postów 49521 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385511
utwardzone (uwodornione) tłuszcze roślinne, tłuszcze trans:

margaryny, różnego rodzaju frytury wykorzystywane do smażenia w restauracjach, tłuszcze wykorzystywane w przemyśle cukierniczym i ciastkarskim, oleje w czipsach i innych produktach takich jak np. masło orzechowe (uważnie czytaj etykiety!), majonezy, śmietanki w proszku, słodkie przekąski, batoniki i ciastka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 168
A jeszcze jedno. Jak powinien wyglądać mój jadłospis w poszczególnych posiłkach? Byłbym wdzięczny za przykłady. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1419 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12943
https://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html 

"Tylko od Ciebie zależy to, czy czegoś dokonasz"

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co lepsze

Następny temat

Porada w sprawie rzeźbienia

WHEY premium