...
Witam. Odkryłem w biedronce fajny biały serek. Ma on 19,9 g białka na 100g sera. W opakowaniu jest go 250g, co daje nam ok. 50 g czystego białka. Chciałbym go jesc tylko jest jeden problem. Sam ten serek smaczny nie jest. Jak go przyrządzić, żeby dało się go zjeść? Widziałem na youtube, jak gość robił z takiego serka kefir (a własciwie cos, co smakiem przypominalo kefir). Ale do tego potrzeby jest blender, a ja go nie mam... Więc jak przyrządzi ten ser by dalo się go zjesc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Mozesz dodac jakiegos ogorka, pomidora, troche rzodkiewki, smietany / oliwy
You can't climb on the ladder of success with your hands in your pockets.
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
sól,pieprz,cebulka,papryka,rzodkiewka,szczypiorek.
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
zalezy jaki ser biały , niektore sa smaczne same w sobie , niektore nie . Ja robie miodem , ale mozna robic z warzywami , owocami , obojetnie
Polecane artykuły