...
Napisał(a)
Witam. Mam prośbę. Czy któryś z użytkowników orientuje się może jakie makroskładniki może mieć na oko pierś z kurczaka w tzw panierce czyli maczana w jajku a potem w mące i smażona na patelce oczywiście na 100g? Ponieważ moja babcia dość często robi takie dania a ja nie wiem ile czego dodać do diety. Byłbym wdzięczny za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Panierką bym sobie nie zawracał głowy trochę jajka jest ok, maki ciut może jest ok 1/5 jaja z 15g mąki, najgorsze ejst to że nie wiadomo ile tłuszczu naciągnie podczas smażenia, są tacy co panierkę obierają i jedzą samo mięso.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
coś w tych granicach moze być.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły