SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

mięso po ugotowaniu.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 792

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1430 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29287
witam.
w tabeli kalorii widać że mięso przed i po ugotowaniu mają różne wartości, bardzo dużo białka mniej w ugotowanym,.
jak przyrządzić szynke żeby nie traciła na wartościach? wiadomo ugotowana więcej warzy i ma to jakiś wpływ ale bez przesady żeby była taka różnica.

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
wszystko sie wazy przed obróbką. przeciez jak cos gotujesz, to chłonie wode (ryz, kasza, mieso, makaron, etc), jak np. grillujesz czy pieczesz to sie skurczy, ale wartosci liczysz dla surowych gramatur

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
J/W

Każdy produkt ważysz przed obróbką termiczną.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Muszę przytyć, słabo z wagą ! Ektomorfik

Następny temat

Dieta

WHEY premium