SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

redukcja/recomp/masówka cele kryniu78

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4939

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 285 Napisanych postów 7707 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 118772
policzyłeś? przyda mi się ta wiedza bo moja teściowa często robi serniki i nie wiem na ile sobie mogę pozwolić jak jestem u niej;)

Sport to zdrowie do póki nie robisz singli

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
Tylko nie wiem czy to ten sam serniczek
Ja robię taki
ser na sernik z biedry w wiaderku 1kg ja daję na raz 0,5kg
wiórki kokosowe 50 gram
migdały płatki 100gr (miele je blenderkiem na drobno)
aromat wanilia 1 szt
miód ok 100gr
jajka 4 szt po 60 gr

dziś na szybkie śniadanko wszamałem dwa tyci kawałeczki
nie ważyłem go po upieczeniu i nie wiem jak z wagą gotowego produktu żeby policzyć dokładnie BTW, dzisiaj postaram się to ogarnąć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9051 Napisanych postów 82731 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699756
ten ser nie jest czasem z dodatkiem cukru?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 139 Wiek 45 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9057
Powiem tak - nie wiem zawsze robię ze zwykłego z kostki, ale ostatnio miałem lenia na mielenie go 2-3 razy więc poszedłem na łatwiznę ;)
ze składu co pamiętam to mleko, bakterie i mleko w proszku
a BTW mniej więcej wychodzi takie
białko 17,9
węgle 13,6
tłuszcz 20
na 100gram gotowego sernika
Ja robie z dodatkiem miodu ale spoko może być na słodziku, na razie nie mam parcia na życie bez cukrów prostych

Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:02:04

Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:21:20
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Stangnacja od dłuższego czasu

Następny temat

Gwid - powolny progres - podsumowanie 18 m. str. 223

WHEY premium