Sport to zdrowie do póki nie robisz singli
...
Napisał(a)
policzyłeś? przyda mi się ta wiedza bo moja teściowa często robi serniki i nie wiem na ile sobie mogę pozwolić jak jestem u niej;)
...
Napisał(a)
Tylko nie wiem czy to ten sam serniczek
Ja robię taki
ser na sernik z biedry w wiaderku 1kg ja daję na raz 0,5kg
wiórki kokosowe 50 gram
migdały płatki 100gr (miele je blenderkiem na drobno)
aromat wanilia 1 szt
miód ok 100gr
jajka 4 szt po 60 gr
dziś na szybkie śniadanko wszamałem dwa tyci kawałeczki
nie ważyłem go po upieczeniu i nie wiem jak z wagą gotowego produktu żeby policzyć dokładnie BTW, dzisiaj postaram się to ogarnąć
Ja robię taki
ser na sernik z biedry w wiaderku 1kg ja daję na raz 0,5kg
wiórki kokosowe 50 gram
migdały płatki 100gr (miele je blenderkiem na drobno)
aromat wanilia 1 szt
miód ok 100gr
jajka 4 szt po 60 gr
dziś na szybkie śniadanko wszamałem dwa tyci kawałeczki
nie ważyłem go po upieczeniu i nie wiem jak z wagą gotowego produktu żeby policzyć dokładnie BTW, dzisiaj postaram się to ogarnąć
...
Napisał(a)
ten ser nie jest czasem z dodatkiem cukru?
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Powiem tak - nie wiem zawsze robię ze zwykłego z kostki, ale ostatnio miałem lenia na mielenie go 2-3 razy więc poszedłem na łatwiznę ;)
ze składu co pamiętam to mleko, bakterie i mleko w proszku
a BTW mniej więcej wychodzi takie
białko 17,9
węgle 13,6
tłuszcz 20
na 100gram gotowego sernika
Ja robie z dodatkiem miodu ale spoko może być na słodziku, na razie nie mam parcia na życie bez cukrów prostych
Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:02:04
Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:21:20
ze składu co pamiętam to mleko, bakterie i mleko w proszku
a BTW mniej więcej wychodzi takie
białko 17,9
węgle 13,6
tłuszcz 20
na 100gram gotowego sernika
Ja robie z dodatkiem miodu ale spoko może być na słodziku, na razie nie mam parcia na życie bez cukrów prostych
Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:02:04
Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-09-27 12:21:20
Poprzedni temat
Stangnacja od dłuższego czasu
Następny temat
Gwid - powolny progres - podsumowanie 18 m. str. 223
Polecane artykuły