Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
512
Witam, jako, że jestem w pewien sposób uzależniony od wspomnianego w temacie produktu, to ponad roku moja rodzicielka przygotowuje mi ketchup sama, a nie wyobrażam sobie wielu rzeczy jeść bez jego dodatku.
Składa się z samych pomidorów, przypraw, octu, trochę miodu, nie zawiera ani grama dodatku cukru. Osobiście już teraz nie potrafię przełknąć ketchupu sklepowego.
I moje pytanie jest takie, czy rzeczywiście dobrze robię czy może faktycznie powinienem zmusić się i odstawić go zupełnie? To, że jest zdrowszy to wiadomo, ale czy mogę go jeść bez konsekwencji?
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
512
Wszystkie sosy i ketchup robię samemu, odzwyczaiłem się od tych sklepowych, teraz jedząc taki mam odruch wymiotny spowodowany za dużą słodkością (nie należę do osób lubujących się w słodyczach i cukrze). No dobra, skoro nie mam się czym przejmować to bardzo jest mi to na rękę, dziękuję za poświęcony czas :)