SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

dieta

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 559

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 611
Siema.
jak to jest z uwzględnianiem w diecie np kurczaka.
Przed obróka mamy go np.100g czyli okolo 21,80g białka, a po obróbce np, smazeniu mamy go 50g czyli polowa z tego co wczesniej(teoretyczeni) wiec jedzac 100g w diecie kurczaka jem te 50g po obrobce(ze 100g) czy musze wrzucic na patelnei 200g surowej piersi zeby zejsc 100g juz po obrbce i miec 21,80 bialka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13
Zamiast kurczaka polecam gęsinę. Ma zdrowszy tłuszcz łatwo przyswajalny dla organizmu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 484 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10697
100g surowej kury to około 20g białka i te twoje 50g po obróbce tez ma 20g białka.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na redukcje. Ocena/korekta.

Następny temat

dieta piers z kurczaka

WHEY premium