...
Napisał(a)
Moje pytanie dotyczy Steków Wołowych Siekanych firmy BOS, czy są ok? Jest to 100% wołowiny, a danie łatwe w przyrządzeniu - tylko na rozgrzaną patelnię, 8 minut i gotowe. Na dodatek tanie - 4 sztuki za 9.99 w Żabce. Chciałbym się dowiedzieć jeszcze jednej rzeczy - otóż producent podaje, że w 100g surowego produktu (jeden stek) jest 21g białka i 15 tłuszczu (z czego 1/3 wytapia się przy smażeniu) czy w takim razie w jednym steku po obróbce jest nadal 21g białka i nieco mniej niż 15g tłuszczu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wartości przyjmujemy zawsze dla surowego produktu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Poprzedni temat
Odczulanie a siłownia czy pogarsza to sprawność?
Następny temat
rotacyjne skrzywienie kręgosłupa
Polecane artykuły