SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przyprawienie potraw

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 628

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1112
Siema, chciałbym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić, a czego mam unikać w przyprawianiu:
- jajecznicy
- sera białego (można zrobić gzik z cebulą?)
- piersi z kurczaka (z patelni)
Można w ogóle używać soli i pieprzu? Chciałbym usłyszeć wasze opinie oraz jak wy to przyrządzacie :)
Tak btw to mam siłownie 4x w tyg o ile to jest ważne.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Soli zawsze możesz odrobinę dodać.
A co do potraw różnego typu gyros, pikatne, przyprawy do kurczaka i.t.p śmiało możesz używać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 692 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 138399
Mieszanek przyprawowych raczej bym unikał, lepiej samemu skomponować taką mieszankę z dostępnych przypraw. Ja najczęściej używam pieprzu kajeńskiego, oregano, imbiru, ziół prowansalskich, bazylii, kurkumy, zamiast soli najczęściej dodaję nieco wegety typu kucharek.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sport, i odżywianie

Następny temat

Dieta + treningi + ciężka praca = spadek masy..

WHEY premium