SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

IF a przyswajalność białka

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4150

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 1017 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 41556
Krótkie okno może sprzyjać problemom jakie omówiłem w ostatnim artykule na blogu:

http://180rekompozycja.pl/termogeneza-adaptacyjna-przyczyna-stagnacji-podczas-odchudzania 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
rewelacja

art. powinien być podwieszony w dziale odchudzanie

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Zgadza się. Szczególnie widząc ciągle tendencję do notorycznego skracania okna żywieniowego i zmniejszania ilości kcal.

Zmieniony przez - domer w dniu 2013-11-04 14:22:39

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 151 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1429
Przepraszam bardzo. Nikt nie mówił o zmniejszaniu kcal. U mnie sprawa wygląda tak, że po prostu czasowo jestem ograniczony i mogę zacząć jeść dopiero o godzinie 20:00. Jedyne co mnie intrygowało, to wchłanialność białka. :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Nie miałem na myśli konkretnie Ciebie, tylko tendencji wśród ludzi.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 151 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1429
Nie no rozumiem :D Ale szczerze powiem, ten artykuł jest straszny XD, redukcja wersja Sadomaso
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Badania IF

Następny temat

IF do oceny

WHEY premium