SERY PODPUSZCZKOWE DOJRZEWAJĄCE Lp. Nazwa produktu B T W
26. Ser brie pełnotłusty 19,8 28,0 0,2
27. Ser cheddar pełnotłusty 27,1 31,7 0,1
28. Ser edamski tłusty 26,1 23,4 0,1
29. Ser ementaler pełnotłusty 28,8 29,7 0,1
30. Ser gouda 27,9 22,9 0,1
31. Ser myśliwski pełnotłusty 25,5 27,4 0,1
32. Ser rokpol pełnotłusty 22,6 30,6 0,1
33. Ser salami pełnotłusty 25,2 28,1 0,1
34. Ser tylżycki pełnotłusty 26,1 27,9 0,1
35. Ser tylżycki tłusty 27,8 25,0 0,1
SERY TWAROGOWE Lp. Nazwa produktu B T W
36. Bryndza 21,8 19,9 0,0
37. Deser twarogowy kakaowy 13,9 6,2 11,2
38. Deser twarogowy truskawkowy 11,0 5,8 18,3
39. Ser twarogowy chudy 19,8 0,5 3,5
40. Ser twarogowy półtłusty 18,7 4,7 3,5
41. Ser twarogowy tłusty 17,7 10,1 3,5
42. Serek pieczarkowy 15,9 4,0 3,5
43. Serek twarogowy homogenizowany 12,7 11,0 3,0
44. Serek twarogowy truskawkowy 15,3 3,9 17,7
45. Serek twarogowy waniliowy 16,8 4,2 13,3
46. Serek twarogowy ziarnisty 12,3 4,3 3,3
47. Serek typu fromage naturalny 10,2 37,1 2,4
48. Serek typu fromage z czosnkiem 10,2 35,2 4,0
49. Ser topiony edamski
Rozne sery, rozne wartosci
Trzeba szukac dobrych
Pozdrawiam, Dezir - doradca w dziale 'fitness'
-----------------------------------------------
Low carbs diet user
"Kulturystyka zaczyna sie w momencie, gdy przestaje sie robić masę"
http://pumpingiron.w.interia.pl