Trening:
Wyciskanie płasko: 12 x 60 / 6 x 65+3 x 60 / 6 x 60
Skos +: 12 x 40 / 7 x 50+5 x 40 / 8 x 40
Wyciskanie hantli siedząc 12 x 11 + Unoszenie bokiem 12 x 7 / 12 x 11 + 10 x 7
Francuz leżąc 12 x 10(+gł) / 10 x 15(+gł) / 8 x 15(+gł)
Szrugsy 25 x 17 / 19 x 17
10 minut bieżnia
Dietka, właśnie gotuje makaron, wcześniej zrobiłem ZAj**I*TY sos grzybowy i pulpety z łopatki, mianowicie:
1 kg łopatki mielonej + cebulka z czosnkiem podsmażona + przyprawy + trochę wody + trochę bułki tartej, formujemy pulpeciki, wrzucamy do wrzątku z kostką rosołową po uprzednim posypaniu ich mąką, gotujemy 15 minut. Sos grzybowy: cebulkę podsmażamy, wrzucamy grzybki zebrane w sezonie i przechowywane w słoiku, dusimy 5 minut, dolewamy dwie chochle wywaru z pulpetów, dodajemy troszkę vegety, pieprzu, soli, tymianku, dusimy, dusimy i na koniec rozmieszaną śmietanę z chochlą bulionu, no masakra, pycha. Na koniec dorzucamy pulpety, 5 minut dusimy. OMOMOM, zajadać się będę zaraz tym z makaronem, ale potem to już kluski śląskie <3, bo jak sos grzybowy, to tylko z kluskami.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Goldi92 w dniu 2014-01-16 13:05:38