SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tłuszcz do smażenia

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1851

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 177
używam obecnie kujawskiego a chce kupić w sprayu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1290 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 14100
taki w sklepie to rzadkość więc przez allegro ,lub w sklepie sfd

Piękno jest w prostocie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4064 Napisanych postów 45434 Wiek 3 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 347421
Roślinne tłuszcze pod wpływem temperatury,stają się.....trutką.Proponuję do tego sposobu obróbki kulinarnej,stosować smalec bądź masło klarowane.

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„

Pilny student Vincea.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6266 Napisanych postów 76018 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754780
Smalec, masło klarowane, olej kokosowy, pam.

Nie wiem jakim cudem zużywasz tyle tłuszczu do smażenia. Wystarczy rozsmarować 5ml na patelni, lub nawet podsmażyć/dusić dodając troszkę wody.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta do oceny dla piłkarza !!!

Następny temat

wyliczanie makroskładników pokarmowych - problem

WHEY premium