...
Napisał(a)
Mam pytanko do dietetyka. Czy jak w temacie kiszone ogórki/kapusta/śledzie)) w jakiś sposób wpływają na organizm przy dietach redukcyjnych/masowych i jaki mają wpływ na ph organizmu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
kiszenie jest jedną z najstarszych metod utrwalania produktów, ktore nie tracą witamin i mikroelementów. podczas takiej obróbki zwiększa sie zawartosc witaminy C i z grupy B. w procesie kiszenia zawartosc cukrów w produktach maleje. w kiszonkach znajdują sie bakterie probiotyczne, ktore mają korzystny wpływ na prace jelit i tworzy sie acetylocholina regulujaca cisnienie krwi.
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Możesz spożywać takie produkty - sa zdrowe i pożywne. Nie przejmuj się pH produkty czy jego wartością PRAL.
...
Napisał(a)
Jak najbardziej. Uważaj tylko na ilości, szczególnie kapusty, która może powodować wzdęcia, więc przed treningiem nie polecam.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Redukcja na 2000 kcal, poważne cele!!!
Polecane artykuły