SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Żelatyna najwydatniej podnosi poziom hormonu wzrostu -wyniki badań

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4275

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 101
Białko sojowe podnosi poziom estrogenu. Dosc dyskusyjna kwestia, ale wole unikac.

Co do art to jest tam sporo ciekawostek. Np "In the context of the excitatory actions of estrogen, and the inhibitory action of glycine, it would be reasonable to think of glycine as one of the antiestrogenic substances."

Czyli glicyna zawarta w zelatynie działa jako antyestrogen.

Gelatin and glycine have recently been reported to facilitate the action of insulin in lowering blood sugar and alleviating diabetes. Gelatin has been used successfully to treat diabetes for over 100 years (A. Guerard, Ann Hygiene 36, 5, 1871; H. Brat, Deut. Med. Wochenschrift 28 (No. 2), 21, 1902). Glycine inhibits lipolysis (another antiexcitatory, “antiestrogenic” effect), and this in itself will make insulin more effective, and help to prevent hyperglycemia. (A gelatin-rich diet can also lower the serum triglycerides.)
Tutaj podaje, że żelatyna zwieksza wrazliwosc insulinowa, zmniejsza poziom trójglicerydów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 101
Zwieksza także lipolize.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 101
"Since excess tryptophan is known to produce muscle pain, myositis, even muscular dystrophy, gelatin is an appropriate food for helping to correct those problems, simply because of its lack of tryptophan. (Again, the popular nutritional idea of amino acids as simply building blocks for tissues is exactly wrong--muscle protein can exacerbate muscle disease.) All of the conditions involving excess prolactin, serotonin, and cortisol (autism, postpartum and premenstrual problems, Cushing's disease, "diabetes," impotence, etc.) should benefit from reduced consumption of tryptophan. But the specifically antiinflammatory amino acids in gelatin also antagonize the excitatory effects of the tryptophan-serotonin-estrogen- prolactin system".
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Oliwa z oliwek

Następny temat

DIETA NA RZEZBE -do oceny i poprawy

WHEY premium